LiveZilla Live Help
Онлайн магазин ELICA България
Кошницата е празна
 
Connect to your Google AccountИзползвайте данните си от Google за да влезете в сайта. Сайтът ще вземе само Име, Фамилия и E-mail и ще Ви създаде потребител.
Регистрация »
Забравена парола »
 

Гаранция Elica


:: Elica гаранция ::  
ИНТЕРСЕРВИЗ УЗУНОВИ АД - ГАРАНЦИИ


Уважаеми клиенти,

Благодарим ви
, че закупихте аспиратор на Elica. Надяваме се, че ще останете доволни от неговата употреба.

Гаранция и Гаранционни условия на закупени аспиратори Elica

Продуктите Elica са направени по най-високите стандарти и предоставят много години отлична работа.

Elica предлага на своите клиенти гаранционно обслужване в сервизните центрове на Интерсервиз Узунови АД и оторизираните такива на територията на България при гаранционните условия* упоменати в гаранционната карта за периода както следва:

 

  • 5 години безплатно гаранционно обслужване за всички аспиратори и плотове.
 

 


В случай че продуктът дефектира и се появи нужда от гаранционен сервиз, моля да се свържете с прекия си продавач или с представител на нашата мрежа от упълномощени сервизни центрове в страната. За да избегнете ненужно неудобство, ви препоръчваме да прочетете внимателно документацията, преди да потърсите гаранционно обслужване.

Тази гаранция е валидна за продукт на Elica, при условие че той е закупен в рамките на зоната на гаранцията. С тази гаранция Интерсервиз Узунови АД гарантира, че продуктът няма да има дефекти в материалите и изработката за период не по-малък от ПЕТ ГОДИНИ от датата на покупка.

Удължена гаранция

Удължена Гаранция на закупени аспиратори Elica в случай на промоция


Уважаеми клиенти, в случай че закупите продукт с удължена гаранция, е необходимо да регистрирате гаранционната си карта като попълните следната форма не по-късно от 10 дни от датата на закупуване.
 
 

Във връзка с чл.47, ал.1 т.12, напомняме, че Интерсервиз Узунови АД предлага на ПОЛЗВАТЕЛЯ стоки със законова гаранция от 2 /две/ години в съответствие с договора за продажба от разстояние. Третата,четвъртата и петата година гаранция е допълнителна търговска гаранция.

Интерсервиз Узунови АД, която представя Elica за България ще уважи тази гаранция, в посочените сервизни центрове собствени или оторизирани. Ако по време на гаранционния срок се установи дефект в продукта (към датата на покупката), дължащ се на неправилни материали или неправилна изработка, представител на Интерсервиз Узунови АД или на мрежата от упълномощени сервизни центрове в рамките на зоната на гаранцията ще поправи или (по усмотрение на Интерсервиз Узунови АД) ще замени безплатно продукта или дефектиралите му части според условията и ограниченията по-долу. Интерсервиз Узунови АД и представители на мрежата от упълномощени сервизни центрове могат да заменят дефектирали продукти или части с нови или преработени продукти или части. Всички заменени продукти и части стават собственост на Интерсервиз Узунови АД.

На основание на чл.55 ал.4 от ЗЗП ТЪРГОВЕЦЪТ възстановява на потребителя намалена стойност на закупената стока и възстановява само остатъчната стойност, когато стоката е изпробвана по различен от необходимото начин, за да се установи естеството, характеристиките и доброто функциониране. С цел да установи естеството, характеристиките и доброто функционирането на стоките потребителят следва да борави със стоките и да ги изпробва така, както това би му било разрешено в магазин, като полага необходимата грижа.  

*Всеки клиент е длъжен да се запознае с пълните гаранционни условия


:: Elica гаранционни условия ::  
"ИНТЕРСЕРВИЗ УЗУНОВИ" АД - ELICA ГАРАНЦИЯ


УСЛОВИЯТА НА ГАРАНЦИЯТА:

Гаранция и Гаранционни условия на закупени аспиратори Elica

Уважаеми клиенти,


Всички уреди на Елика са с 60-месечна гаранция, считано от датата на фактурата. За да се претендира за безплатен сервиз на уреда в рамките на гаранционния срок, на техника, който ще извърши сервиза следва да се представи доказателство за закупуване, преди да е започнал ремонта.

Гаранционният сервиз обхваща резервни части и ремонт, извършвани за отстраняване на дефекти, свързани с качеството на материалите и производството.

 

Гаранцията не обхваща:

  • необходимите дейности по монтаж и/или демонтаж на уреда;
  • обезщетение за времето, през което уредът не е бил използван.

 

Гаранцията се изключва, когато:

  • ако е извършен неправилно монтажа или при неправилно изпълнено електрическо свързване на уреда;
  • ако уредът се използва не по предназначение, например за професионална кухня;
  • при неправилна употреба и неспазване указанията за поддръжка на масления филтър, въгленовия филтър и повърхността на уреда;
  • ако са предприети технически промени и/или конструктивни промени върху уреда;
  • при транспортни дефекти;
  • при дефекти и/или повреди, които са рекламирани след монтажа;
  • при дефекти поради природни бедствия/гръмотевици, наводнения, земетресения, пожари и други/.

Настоящата гаранция изключва доставка на части/като лампи и филтри/, които са в следствие на естественото износване.

 

Когато повредата е настъпила в следствие на попадане на външно тяло (течности, прах в голямо количество, насекоми, гризачи и др.). Под въздействието на агресивна външна среда, при експлоатация в помещение с отрицателни температури или не са полагани елементарни грижи за изделието.

Независимо от всички описани по-горе гаранционни условия, всеки потребител се ползва със законовата гаранция определена според Закона за Защита на Потребителите чл.115.Гаранция и Гаранционни условия на закупени аспиратори ElicaОбразец на оригинална гаранционна карта или свали в pdf:

Гаранция и Гаранционни условия на закупени аспиратори Elica


 
 За контакти и помощ

Тел: 0887 411 400 или Тел: 0886 424 404
E-mail: sales@isu.bg

Специални отстъпки за покупки на едро на тел: 0882 024402

Сервизна помощ на тел: 0885 908761


Интермаркет във Facebook
Категории

» Аспириращи Плотове NikolaTesla
» Фурни
» Плотове
» Виноохладители
» Аспиратори за стенен монтаж
» Аспиратори окачени
» Аспиратори за островен монтаж
» Аспиратори за ъглов монтаж
» Аспиратори за вграждане
» Аспиратори рустика
» Аксесоари
» Промоционални комплекти
Онлайн магазин

» Как да поръчам?
» Онлайн гаранция
» Плащане
» Доставка
» Гаранция Elica
» Отказ от покупка
» Условия за ползване
» Използване на Бисквитки
» Декларация за защита на личните данни
Интерсервиз Узунови АД

» За Elica
» Магазини
» Сервизи
» Инструкции за употреба
» Контакти
© 2013 - 2022

Всички права са запазени от Интерсервиз Узунови АД
5 години пълна гаранция за всички аспиратори и абсорбатори на Elica

www.elicabg.com

nerasoft v3.0.9.1
Платете с карта Вашата покупка ElicaПлатете с карта Вашата покупка ElicaПлатете с карта Вашата покупка ElicaПлатете с карта Вашата покупка ElicaПлатете с карта Вашата покупка ElicaПлатете с карта Вашата покупка ElicaПлатете с карта Вашата покупка ElicaПлатете с карта Вашата покупка Elica
Vizia Design Studio
www.elicabg.comwww.isu.bgwww.intermarket.bgwww.sharpbg.comwww.fagor.bgwww.jata.bgwww.smegbg.comwww.silverline.bg » Условия за ползване