LiveZilla Live Help
Онлайн магазин ELICA България
Кошницата е празна
 
Connect to your Google AccountИзползвайте данните си от Google за да влезете в сайта. Сайтът ще вземе само Име, Фамилия и E-mail и ще Ви създаде потребител.
Регистрация »
Забравена парола »
 
Плотове NikolaTeslaПлотове NikolaTesla - Аспириращ плот Elica NikolaTesla Unplugged BLIX/F/90
catart_pictures/original/elica-art-7836Elica-UNPLUGGED-BLIX-1.jpg

Аспириращ плот Elica NikolaTesla Unplugged BLIX/F/90

Аспириращ плот Elica NikolaTesla Unplugged BLIX/F/90
Аспириращ плот Elica NikolaTesla Unplugged BLIX/F/90

Аспириращ плот Elica NikolaTesla Unplugged BLIX/F/90

Дизайн: Fabrizio Crisà
Код: PRF0184547

Гаранция: 60 месеца

Доставката за всички уреди е фиксирана на 10лв. за цялата страна.

Аспираторите на Елика са синоним за ефективност, иновация и дизайн, символ на свобода, способни да се адаптират към съвременните форми във всяка кухня.
Цена: 6999.00лв.


Добави в кошницата »Аспириращ плот Elica NikolaTesla Unplugged :


/catart_pictures/tn_elica-art-38598Elica-UNPLUGGED-BL-1.jpg
Аспириращ плот Elica NikolaTesla Unplugged BL/F/90

/catart_pictures/tn_elica-art-7836Elica-UNPLUGGED-BLIX-1.jpg
Аспириращ плот Elica NikolaTesla Unplugged BLIX/F/90

/catart_pictures/tn_elica-art-38598Elica-UNPLUGGED-BL-1.jpg
Аспириращ плот Elica NikolaTesla Unplugged BL/A/90

/catart_pictures/tn_elica-art-59918Elica-UNPLUGGED-BLIX-1.jpg
Аспириращ плот Elica NikolaTesla Unplugged BLIX/A/90

NikolaTesla Unplugged се управлява чрез фиксирани копчета с щракване и освобождаване с аналогово докосване и усещане, осигуряващи бърз и интуитивен достъп до неговите функции. Всички елементи са обединени във вид с дръзки линии, разработен за интелигентно разделяне на зоната за готвене от зоната за управление. Елегантна удароустойчива преграда предпазва контролната зона от всеки възможен контакт със съдове за готвене и от всякакви нежелани разливи.

Дръзките копчета придават на Nikolatesla Unplugged професионален, здрав и висококачествен вид. Тяхната перфектна текстура за захващане покрива изключително стабилна вътрешна структура, докато магнитното освобождаване на външния капак прави операциите по почистването и поддръжката лесни и прецизни. Плавното и лесно почистване на плота се гарантира и от централната стъклена клапа, която прикрива зоната за изсмукване, като я активира само когато е необходимо.

NikolaTesla Unplugged е оборудван с три автоматични функции за готвене: Топене, благодарение на което вече не е необходимо да се разбъркват деликатните съставки, за да не загорят на дъното на тенджерата. Затопляне, което гарантира подходящи нива на топлина за бавно готвене, като например сосове и кремове, освен че поддържат ястията топли и кипят, което предотвратява преливането на вряща вода за по-оживено готвене.

И накрая, двете мостови зони позволяват приготвянето на ястия, които изискват използването на големи съдове, като свързват две съседни зони за готвене и гарантират равномерно готвене по цялата им повърхност.

Благодарение на функцията Autocapture, NikolaTesla Unplugged автоматично задава най-подходящата мощност на изсмукване на въздух, като постепенно я регулира и намалява, за да премахне миризмите, останали след готвене. Мощната аспирационна система, разположена в центъра на котлона, гарантира високи нива на улавяне на дима, като далеч надвишава скоростта им на нарастване. Благодарение на технологията Comfort Silence нивата на шум са изключително ниски дори при максимална скорост, което позволява приятен разговор по време на готвене.

Индукционен котлон и аспиратор в едно тяло Elica Nikola Tesla Prime - много красив, функционален, надежен и качествен

ФУНКЦИИ

Delay Switch Off - Функцията за интелигентен таймер ви позволява да зададете автоматично изключване на продукта след предварително определено време. Може да се използва отложено изключване, за да оставите аспиратора включен дори след готвене, за да премахнете напълно упоритите миризми и остатъчната влажност.

Maintenance Alarm - Продуктите, оборудвани с тази функция, имат светлинен индикатор, който предупреждава потребителя, когато филтрите за мазнини и миризми са на път да достигнат максимално насищане. Поради това е лесно винаги да знаете кога е време да ги измиете или смените, за да поддържате уреда чист и да работи правилно.

Melting Mode - Функцията за режим на топене е идеалното решение за по-деликатно готвене, като например разтопяване на масло или шоколад, без да се разваля текстурата или вкуса им. Температурата се поддържа много ниска (под 50°), за да се гарантира пълното разтопяване на съставките, без да е необходимо непрекъснато да се смесват и без риск от залепване на съставките по дъното на съда.

Warming Mode - Тази функция е предназначена за готвене при ниска температура, идеална за загряване на течности като мляко и бульон, както и кремове и сосове, без да се притеснявате от прегряването им. Освен това режимът на затопляне поддържа приготвената храна топла, докато другите храни все още се готвят.

Simmering Mode  - Тази специална функция контролира нивото на мощност на зоната за готвене, позволявайки на храната да къкри за дълги периоди от време, предотвратявайки кипене и случайно преливане на течност. Същевременно предотвратява втвърдяването на храните или евентуално загаряне на дъното на тенджерата, характерно при приготвяне на ориз, супи и варени зеленчуци. 

Fast Boiling - Тази функция е идеална за храни, които изискват по-бързо готвене. Само едно докосване настройва зоната за готвене на максимална скорост за 10 минути, като довежда съдържанието на съда до кипене 30% по-бързо в сравнение с обикновените индукционни котлони, предлагани на пазара.

Tasty Fry - Независимо дали приготвяте една или повече порции, котлонът винаги гарантира страхотен вкус на пържени храни. Мощната индукционна система позволява олиото да достигне идеална температура за пържене (180°) за половината от времето, в сравнение с традиционните котлони. По този начин храната абсорбира по-малко масло, което води до по-здравословни ястия и възможност за готвене на повече порции за по-малко време.

Pot Self-Detection - Плотът е оборудван със специална технология, която автоматично разпознава наличието на съдове върху зоните за готвене. След като бъдат открити съответните контроли ще светнат на интерфейса, като по този начин позволяват на потребителя да зададе нивото на мощност. Благодарение на тази функция уредът е ефективен и безопасен. Активира се само при наличие на правилно позициониран съд за готвене.

Total Integration - Тенденцията Total Look става все по-популярна в кухните сега, гарантирайки единен, линеен дизайн по отношение на пространството. Продуктите Total Integration са проектирани да бъдат безпроблемно интегрирани в кухнята, като същевременно поддържат хармония с околната среда.

Autocapture - С Autocapture никога не трябва да се притеснявате за регулирането на екстракцията въз основа на храната която готвите, тъй като аспираторът идентифицира активните зони за готвене и задава правилното ниво на мощност. Осигурява се най-добър баланс между тишина, мощност и икономия на енергия. След като готвенето приключи, системата постепенно увеличава скоростта, за да отстрани изпаренията, миризмите и остатъчната влажност. Аспириращия плот става още по-функционален и практичен, за перфектно готвене и изсмукване на най-високо ниво.

Bridge Zone - Когато готвите в по-дълги или големи съдове съществува риск топлината постепенно да се разпръсне по повърхността на съда от центъра навън. Функцията Bridge Zone решава проблема, като обединява две зони за готвене в една по-голяма зона. С еднаква мощност, равномерна и постоянна температура за най-добър резултат на вашите ястия.

Child Lock - Ако имате деца в дома си, функцията Child Lock е безценна за гарантиране, че зоните за готвене или аспирация няма да бъдат случайно включени. Функцията може да се активира, когато продуктът е включен, но зоните за готвене и екстракцията са изключени.

Индукционен котлон и аспиратор в едно тяло Elica Nikola Tesla Prime - много красив, функционален, надежен и качествен

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Размер (cm) 90 х 53 x 21
Макс. въздушен поток (m3/h) 630
Котлони 4 индукционни зони и възможност за 2 комбинирани (bridge) зони
Покритие/цветове Черна стъклокерамика
Управление Копчета  + Autocapture управление
Тип на аспиратора В режим на рециркулация - абсорбатор
Тип на плота Индукционен

Индукционен котлон и аспиратор в едно тяло Elica Nikola Tesla Prime - много красив, функционален, надежен и качествен

ОТЛИЧИТЕЛНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

 Функцията за интелигентен таймер ви позволява да зададете автоматично изключване на продукта след предварително определено време. Може да се използва отложено изключване, за да оставите аспиратора включен дори след готвене, за да премахнете напълно упоритите миризми и остатъчната влажност.  Продуктите, оборудвани с тази функция, имат светлинен индикатор, който предупреждава потребителя, когато филтрите за мазнини и миризми са на път да достигнат максимално насищане. Поради това е лесно винаги да знаете кога е време да ги измиете или смените, за да поддържате уреда чист и да работи правилно.  Функцията за режим на топене е идеалното решение за по-деликатно готвене, като например разтопяване на масло или шоколад, без да се разваля текстурата или вкуса им. Температурата се поддържа много ниска (под 50°), за да се гарантира пълното разтопяване на съставките, без да е необходимо непрекъснато да се смесват и без риск от залепване на съставките по дъното на съда. Тази функция е предназначена за готвене при ниска температура, идеална за загряване на течности като мляко и бульон, както и кремове и сосове, без да се притеснявате от прегряването им. Освен това режимът на затопляне поддържа приготвената храна топла, докато другите храни все още се готвят Тази специална функция контролира нивото на мощност на зоната за готвене, позволявайки на храната да къкри за дълги периоди от време, предотвратявайки кипене и случайно преливане на течност. Същевременно предотвратява втвърдяването на храните или евентуално загаряне на дъното на тенджерата, характерно при приготвяне на ориз, супи и варени зеленчуци  Тази функция е идеална за храни, които изискват по-бързо готвене. Само едно докосване настройва зоната за готвене на максимална скорост за 10 минути, като довежда съдържанието на съда до кипене 30% по-бързо в сравнение с обикновените индукционни котлони, предлагани на пазара.
 Независимо дали приготвяте една или повече порции, котлонът винаги гарантира страхотен вкус на пържени храни. Мощната индукционна система позволява олиото да достигне идеална температура за пържене (180°) за половината от времето, в сравнение с традиционните котлони. По този начин храната абсорбира по-малко масло, което води до по-здравословни ястия и възможност за готвене на повече порции за по-малко време.  Плотът е оборудван със специална технология, която автоматично разпознава наличието на съдове върху зоните за готвене. След като бъдат открити съответните контроли ще светнат на интерфейса, като по този начин позволяват на потребителя да зададе нивото на мощност. Благодарение на тази функция уредът е ефективен и безопасен. Активира се само при наличие на правилно позициониран съд за готвене.  Тенденцията Total Look става все по-популярна в кухните сега, гарантирайки единен, линеен дизайн по отношение на пространството. Продуктите Total Integration са проектирани да бъдат безпроблемно интегрирани в кухнята, като същевременно поддържат хармония с околната среда.  Филтрите с дълъг живот ++ са разработени от Elica, за да достигнат максимални нива на ефективност и да гарантират ефективност на филтриране на миризми, която е много по-висока от средната. За да се опростят операциите по поддръжката и да се намали въздействието върху околната среда, тези филтри против миризми могат да бъдат регенерирани, издържайки от 3 до 5 години, като по този начин се избягват чести смени и отпадъци.  Поддържането на вашия аспиратор чист не само гарантира максимална хигиена в кухнята, но и дълъг живот на продукта. Моделите на Elica са проектирани с материали и покрития за незабавна поддръжка. Всички компоненти, като филтрите за мазнини и миризми, могат да бъдат лесно достъпни и отстранени, така че да могат да бъдат измити или бързо заменени.  С Autocapture никога не трябва да се притеснявате за регулирането на екстракцията въз основа на храната която готвите, тъй като аспираторът идентифицира активните зони за готвене и задава правилното ниво на мощност. Осигурява се най-добър баланс между тишина, мощност и икономия на енергия. След като готвенето приключи, системата постепенно увеличава скоростта, за да отстрани изпаренията, миризмите и остатъчната влажност. Аспириращия плот става още по-функционален и практичен, за перфектно готвене и изсмукване на най-високо ниво.
 Когато готвите в по-дълги или големи съдове съществува риск топлината постепенно да се разпръсне по повърхността на съда от центъра навън. Функцията Bridge Zone решава проблема, като обединява две зони за готвене в една по-голяма зона. С еднаква мощност, равномерна и постоянна температура за най-добър резултат на вашите ястия.  Ако имате деца в дома си, функцията Child Lock е безценна за гарантиране, че зоните за готвене или аспирация няма да бъдат случайно включени. Функцията може да се активира, когато продуктът е включен, но зоните за готвене и екстракцията са изключени. Класът на енергийната ефективност на този аспиратор Elica е даден по последните регулаторни изисквания на Европейския Съюз - 65/2014 и 66/2014, които отразяват разхода на енергия спрямо количестово полезно действие на засмукване и осветление на базата на нормална всекидневна употреба от едно стандартно домакинство.      

ELICA кухненски луксозни аспиратори / абсорбатори

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА КОТЛОНИТЕ

Тип на плота Индукция*
Брой на зоните 4
Bridge зони 2
Размер и мощност на зоните 22 x 18,4 cm - (2,1 - 3,7 KW)
  22 x 18,4 cm - (2,1 - 3,7 KW)
  22 x 18,4 cm - (2,1 - 3,7 KW)
  22 x 18,4 cm - (2,1 - 3,7 KW)
Напрежение/честота 220 - 240 V (50-60 Hz)
Мощност (W) 7,2 kW

*Индукционните плотове предават енергия директно на посудата ви. Това води освен до изискване за посуда, които могат да работят с индукция, но и за минимален размер на дъното им. Ограничението е породено от идеята енергията да се предава само на ползваните тенджери, тигани и други без да се предава на прибори, черпаци, бижута и др.

Индукционен котлон и аспиратор в едно тяло Elica Nikola Tesla Prime - много красив, функционален, надежен и качествен

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА АСПИРАТОРА

Брой на турбините 2
Размер на тръбопровода (cm) 15
IEC въздушен поток (m3/h) 110 - 160 - 190 - 230 - 255 - 280 - 310 - 350 - 400 - 550
Ниво на шума db(A) (MIN-MAX) 39 - 48 - 51 - 55 - 58 - 60 - 62 - 66 - 72 - 76
Клас на енергийна ефективност
A+
Клас на ефективност на осветлението NA
Клас на динамична ефективност на потока A
Клас на ефективност на филтъра за мазнини C
Мощност (W) 175

Индукционен котлон и аспиратор в едно тяло Elica Nikola Tesla Prime - много красив, функционален, надежен и качествен

СХЕМА

Индукционен котлон и аспиратор в едно тяло Elica Nikola Tesla Prime - много красив, функционален, надежен и качествен

МОДЕЛИ

КОД

NikolaTesla Unplugged BL/F/90 PRF0184019
NikolaTesla Unplugged BL/A/90 PRF0184546
NikolaTesla Unplugged BLIX/F/90 PRF0184545
NikolaTesla Unplugged BLIX/A/90 PRF0184547

Аспираторът играе съществена роля за това Вие да дишате чист въздух във вашата кухня.

Всички прилежащи характеристики на аспираторите са измерени в тестови условия в корпоративната технологична лаборатория на Elica - Elica TechLab, чийто контрол на качеството е в съотвествие с най-стриктните международни стандарти.

Изберете аспиратор, който улеснява вашата работа в кухнята и опростява приготвянето на храната.
Как да го изберем, вижте повече ...

Elica носи глътка свеж въздух!

 За контакти и помощ

Тел: 0887 411 400 или Тел: 0886 424 404
E-mail: sales@isu.bg

Специални отстъпки за покупки на едро на тел: 0882 024402

Сервизна помощ на тел: 0885 908761


Интермаркет във Facebook
Категории

» Фурни
» Плотове
» Виноохладители
» Плотове NikolaTesla
» Аспиратори за стенен монтаж
» Аспиратори окачени
» Аспиратори за островен монтаж
» Аспиратори за ъглов монтаж
» Аспиратори за вграждане
» Аспиратори рустика
» Аксесоари
» Промоционални комплекти
Онлайн магазин

» Как да поръчам?
» Онлайн гаранция
» Плащане
» Доставка
» Гаранция Elica
» Отказ от покупка
» Условия за ползване
» Използване на Бисквитки
» Декларация за защита на личните данни
Интерсервиз Узунови АД

» За Elica
» Магазини
» Сервизи
» Инструкции за употреба
» Контакти
© 2013 - 2022

Всички права са запазени от Интерсервиз Узунови АД
5 години пълна гаранция за всички аспиратори и абсорбатори на Elica

www.elicabg.com

nerasoft v3.0.9.1
Платете с карта Вашата покупка ElicaПлатете с карта Вашата покупка ElicaПлатете с карта Вашата покупка ElicaПлатете с карта Вашата покупка ElicaПлатете с карта Вашата покупка ElicaПлатете с карта Вашата покупка ElicaПлатете с карта Вашата покупка ElicaПлатете с карта Вашата покупка Elica
Vizia Design Studio
www.elicabg.comwww.isu.bgwww.intermarket.bgwww.sharpbg.comwww.fagor.bgwww.jata.bgwww.smegbg.comwww.silverline.bg » Условия за ползване