LiveZilla Live Help
Онлайн магазин ELICA България
Кошницата е празна
 
Connect to your Google AccountИзползвайте данните си от Google за да влезете в сайта. Сайтът ще вземе само Име, Фамилия и E-mail и ще Ви създаде потребител.
Регистрация »
Забравена парола »
 
Плотове NikolaTeslaПлотове NikolaTesla - Аспириращ плот Elica NikolaTesla FIT 3Z BL/A/60
catart_pictures/original/elica-art-29Elica-NikolaTesla-FIT-3Z-BL.jpg

Аспириращ плот Elica NikolaTesla FIT 3Z BL/A/60

Аспириращ плот Elica NikolaTesla FIT 3Z BL/A/60
Аспириращ плот Elica NikolaTesla FIT 3Z BL/A/60

Аспириращ плот Elica NikolaTesla FIT 3Z BL/A/60

Дизайн: Fabrizio Crisà
Код: PRF0184526

Гаранция: 60 месеца

Доставката за всички уреди е фиксирана на 10лв. за цялата страна.

Аспираторите на Елика са синоним за ефективност, иновация и дизайн, символ на свобода, способни да се адаптират към съвременните форми във всяка кухня.
Цена: 3699.00лв.


Добави в кошницата »Аспириращ плот Elica NikolaTesla FIT 3Z:


/catart_pictures/tn_elica-art-29Elica-NikolaTesla-FIT-3Z-BL.jpg
Аспириращ плот Elica NikolaTesla FIT 3Z BL/A/60
- 3699.00лв.
Купи »

/catart_pictures/tn_elica-art-29341Elica-NikolaTesla-FIT-3Z-BL.jpg
Аспириращ плот Elica NikolaTesla FIT 3Z BL/A/72
- 3799.00лв.
Купи »

NikolaTesla Fit 3Z е първият тризонов аспиратор с изключително голяма площ за готвене, предназначен за всеки, който отказва да прави компромис със стил и пространство за готвене, дори и в най-компактните кухни.

NikolaTesla Fit 3Z идеално се вписва във всяко кухненско пространство, като по този начин гарантира максимална гъвкавост на монтажа. Изключително голямата зона, най-голямата интегрирана някога в аспиратор е специално проектирана за приготвяне на големи ястия. Размерът на съдовете за готвене вече не е проблем благодарение на двойната зона, която предлага две концентрични зони, които могат да се използват с тенджери и тигани с различни размери. Освен това има две други отделни зони, идеални за средни до малки тенджери и тигани.

Индукционен котлон и аспиратор в едно тяло Elica Nikola Tesla FIT - много красив, функционален, надежен и качествен

ФУНКЦИИ

Delay Switch Off  - Функцията за интелигентен таймер ви позволява да зададете автоматично изключване на продукта след предварително определено време. Може да се използва отложено изключване, за да оставите аспиратора включен дори след готвене, за да премахнете напълно упоритите миризми и остатъчната влажност.

Dual Zone - Котлонът е оборудван с две концентрични зони, които могат да се използват поотделно. Независимо дали използвате малка тенджера или голям тиган, вашият котлон винаги ще бъде в най-доброто си състояние.

Extralarge Zone - Независимо дали готвите за цялото си семейство или за няколко приятели, нашата Extralarge Zone е точно това от което се нуждаете. Гответе в големи тенджери и тигани (до диаметър 30 см) или приготвяйте специални ястия по-бързо, благодарение на по-високите нива на мощност в сравнение със средния индукционен плот на пазара.

Maintenance Alarm - Продуктите, оборудвани с тази функция, имат светлинен индикатор, който предупреждава потребителя, когато филтрите за мазнини и миризми са на път да достигнат максимално насищане. Поради това е лесно винаги да знаете кога е време да ги измиете или смените, за да поддържате уреда чист и да работи правилно.

Warming Mode - Тази функция е предназначена за готвене при ниска температура, идеална за загряване на течности като мляко и бульон, както и кремове и сосове, без да се притеснявате от прегряването им. Освен това режимът на затопляне поддържа приготвената храна топла, докато другите храни все още се готвят.

Total Integration - Тенденцията Total Look става все по-популярна в кухните сега, гарантирайки единен, линеен дизайн по отношение на пространството. Продуктите Total Integration са проектирани да бъдат безпроблемно интегрирани в кухнята, като същевременно поддържат хармония с околната среда.

Comfort Silence - С широко разпространената тенденция за проектиране на отворени кухни свързани с всекидневната, стана важно да можем да разчитаме на аспиратори с по-голяма способност за изсмукване които са по-тихи, така че да не навлизат в околната среда. Благодарение на Comfort Silence нивото на звука на аспираторите Elica при максимална скорост на изсмукване не смущават и не пречат на разговора на присъстващите.

Autocapture - С Autocapture никога не трябва да се притеснявате за регулирането на екстракцията въз основа на храната която готвите, тъй като аспираторът идентифицира активните зони за готвене и задава правилното ниво на мощност. Осигурява се най-добър баланс между тишина, мощност и икономия на енергия. След като готвенето приключи, системата постепенно увеличава скоростта, за да отстрани изпаренията, миризмите и остатъчната влажност. Аспириращия плот става още по-функционален и практичен, за перфектно готвене и изсмукване на най-високо ниво.

Child Lock - Ако имате деца в дома си, функцията Child Lock е безценна за гарантиране, че зоните за готвене или аспирация няма да бъдат случайно включени. Функцията може да се активира, когато продуктът е включен, но зоните за готвене и екстракцията са изключени.

Timer - Забравете за времето за готвене, като включите таймера. Просто задайте минутите и започнете обратното броене. В края зоната за готвене автоматично ще се изключи и ще прозвучи звуков сигнал. Можете да зададете независими таймери на повече от една зона едновременно със сензорното дистанционно управление.

Stop&Go - Понякога трябва внезапно да напуснем кухнята по средата на нашата рецепта и да спрем да готвим. Функцията Stop&Go ни позволява да поставим на пауза всички функции, които се използват на плота, за да ги възстановим по-късно към зададеното преди това, само с натискане на бутона. По този начин се съчетава безопасност, страхотни резултати при готвене и многозадачност.

Индукционен котлон и аспиратор в едно тяло Elica Nikola Tesla FIT - много красив, функционален, надежен и качествен

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Размер (cm) 60 x 51,5 x 26
Макс. въздушен поток (m3/h) 595
Котлони 3 зони
Покритие/цветове Черно стъкло
Управление 4S+B Slider touch control
Тип на аспиратора С отвеждащ въздухопровод
Тип на плота Индукционен

Индукционен котлон и аспиратор в едно тяло Elica Nikola Tesla FIT - много красив, функционален, надежен и качествен

ОТЛИЧИТЕЛНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

 Функцията за интелигентен таймер ви позволява да зададете автоматично изключване на продукта след предварително определено време. Може да се използва отложено изключване, за да оставите аспиратора включен дори след готвене, за да премахнете напълно упоритите миризми и остатъчната влажност. Котлонът е оборудван с две концентрични зони, които могат да се използват поотделно. Независимо дали използвате малка тенджера или голям тиган, вашият котлон винаги ще бъде в най-доброто си състояние. Независимо дали готвите за цялото си семейство или за няколко приятели, нашата Extralarge Zone е точно това от което се нуждаете. Гответе в големи тенджери и тигани (до диаметър 30 см) или приготвяйте специални ястия по-бързо, благодарение на по-високите нива на мощност в сравнение със средния индукционен плот на пазара. Продуктите, оборудвани с тази функция, имат светлинен индикатор, който предупреждава потребителя, когато филтрите за мазнини и миризми са на път да достигнат максимално насищане. Поради това е лесно винаги да знаете кога е време да ги измиете или смените, за да поддържате уреда чист и да работи правилно. Тази функция е предназначена за готвене при ниска температура, идеална за загряване на течности като мляко и бульон, както и кремове и сосове, без да се притеснявате от прегряването им. Освен това режимът на затопляне поддържа приготвената храна топла, докато другите храни все още се готвят Тенденцията Total Look става все по-популярна в кухните сега, гарантирайки единен, линеен дизайн по отношение на пространството. Продуктите Total Integration са проектирани да бъдат безпроблемно интегрирани в кухнята, като същевременно поддържат хармония с околната среда.
 С широко разпространената тенденция за проектиране на отворени кухни свързани с всекидневната, стана важно да можем да разчитаме на аспиратори с по-голяма способност за изсмукване които са по-тихи, така че да не навлизат в околната среда. Благодарение на Comfort Silence нивото на звука на аспираторите Elica при максимална скорост на изсмукване не смущават и не пречат на разговора на присъстващите. С изключителната система на Elica, монтажът може да се извърши напълно безопасно само с няколко стъпки, запазвайки външния вид на продукта и пространството, в което е позициониран. След като аспираторът автоматично се заключи на място, точките на закрепване могат да бъдат фино регулирани, за да се запази линейният дизайн на кухнята и да се осигури идеална интеграция на аспиратора в стаята. Просто, издръжливо и безопасно решение. Филтрите с дълъг живот ++ са разработени от Elica, за да достигнат максимални нива на ефективност и да гарантират ефективност на филтриране на миризми, която е много по-висока от средната. За да се опростят операциите по поддръжката и да се намали въздействието върху околната среда, тези филтри против миризми могат да бъдат регенерирани, издържайки от 3 до 5 години, като по този начин се избягват чести смени и отпадъци. Поддържането на вашия аспиратор чист не само гарантира максимална хигиена в кухнята, но и дълъг живот на продукта. Моделите на Elica са проектирани с материали и покрития за незабавна поддръжка. Всички компоненти, като филтрите за мазнини и миризми, могат да бъдат лесно достъпни и отстранени, така че да могат да бъдат измити или бързо заменени. С Autocapture никога не трябва да се притеснявате за регулирането на екстракцията въз основа на храната която готвите, тъй като аспираторът идентифицира активните зони за готвене и задава правилното ниво на мощност. Осигурява се най-добър баланс между тишина, мощност и икономия на енергия. След като готвенето приключи, системата постепенно увеличава скоростта, за да отстрани изпаренията, миризмите и остатъчната влажност. Аспириращия плот става още по-функционален и практичен, за перфектно готвене и изсмукване на най-високо ниво. Ако имате деца в дома си, функцията Child Lock е безценна за гарантиране, че зоните за готвене или аспирация няма да бъдат случайно включени. Функцията може да се активира, когато продуктът е включен, но зоните за готвене и екстракцията са изключени.
 Забравете за времето за готвене, като включите таймера. Просто задайте минутите и започнете обратното броене. В края зоната за готвене автоматично ще се изключи и ще прозвучи звуков сигнал. Можете да зададете независими таймери на повече от една зона едновременно със сензорното дистанционно управление. Понякога трябва внезапно да напуснем кухнята по средата на нашата рецепта и да спрем да готвим. Функцията Stop&Go ни позволява да поставим на пауза всички функции, които се използват на плота, за да ги възстановим по-късно към зададеното преди това, само с натискане на бутона. По този начин се съчетава безопасност, страхотни резултати при готвене и многозадачност. Мотор 1200 Класът на енергийната ефективност на този аспиратор Elica е даден по последните регулаторни изисквания на Европейския Съюз - 65/2014 и 66/2014, които отразяват разхода на енергия спрямо количестово полезно действие на засмукване и осветление на базата на нормална всекидневна употреба от едно стандартно домакинство.    

ELICA кухненски луксозни аспиратори / абсорбатори

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА КОТЛОНИТЕ

Тип на плота Индукция*
Брой на зоните 3
Bridge зони Няма
Размер и мощност на зоните Ø 30 см. - 2,5 kW (Booster 3,6 kW)  /  Ø 18 см. - 2,1 kW (Booster 2,5 kW)
  Ø 14 см. - 0,9 kW (Booster 1,35 kW)
  Ø 18 см. - 1,4kW  (Booster 2,1 kW)
Напрежение/честота
220 - 240 V (50-60 Hz)
Мощност (W) 7.2 kW

*Индукционните плотове предават енергия директно на посудата ви. Това води освен до изискване за посуда, които могат да работят с индукция, но и за минимален размер на дъното им. Ограничението е породено от идеята енергията да се предава само на ползваните тенджери, тигани и други без да се предава на прибори, черпаци, бижута и др.

Индукционен котлон и аспиратор в едно тяло Elica Nikola Tesla FIT - много красив, функционален, надежен и качествен

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА АСПИРАТОРА

Брой на турбините 2
Размер на тръбопровода (cm) NA
IEC въздушен поток (m3/h) 215 - 480 - 595
Ниво на шума db(A) 42 - 51 - 66
Клас на енергийна ефективност
A
Клас на ефективност на осветлението NA
Клас на динамична ефективност на потока B
Клас на ефективност на филтъра за мазнини D
Мощност (W) 160

Индукционен котлон и аспиратор в едно тяло Elica Nikola Tesla FIT - много красив, функционален, надежен и качествен

АКСЕСОАРИ

    КОД
Филтър за мазнини Алуминуев - GFA включен  

   


Индукционен котлон и аспиратор в едно тяло Elica Nikola Tesla FIT - много красив, функционален, надежен и качествен

ВИДЕО МОНТАЖ Индукционен котлон и аспиратор в едно тяло Elica Nikola Tesla FIT - много красив, функционален, надежен и качествен

СХЕМА

Индукционен котлон и аспиратор в едно тяло Elica Nikola Tesla FIT - много красив, функционален, надежен и качествен

МОДЕЛИ

КОД

NIKOLATESLA FIT 3Z BL/A/60 PRF0184526
NIKOLATESLA FIT 3Z BL/A/72 PRF0184551

Аспираторът играе съществена роля за това Вие да дишате чист въздух във вашата кухня.

Всички прилежащи характеристики на аспираторите са измерени в тестови условия в корпоративната технологична лаборатория на Elica - Elica TechLab, чийто контрол на качеството е в съотвествие с най-стриктните международни стандарти.

Изберете аспиратор, който улеснява вашата работа в кухнята и опростява приготвянето на храната.
Как да го изберем, вижте повече ...

Elica носи глътка свеж въздух!За контакти и помощ

Тел: 0887 411 400 или Тел: 0886 424 404
E-mail: sales@isu.bg

Специални отстъпки за покупки на едро на тел: 0882 024402

Сервизна помощ на тел: 0885 908761


Интермаркет във Facebook
Категории

» Фурни
» Плотове
» Виноохладители
» Плотове NikolaTesla
» Аспиратори за стенен монтаж
» Аспиратори окачени
» Аспиратори за островен монтаж
» Аспиратори за ъглов монтаж
» Аспиратори за вграждане
» Аспиратори рустика
» Аксесоари
» Промоционални комплекти
Онлайн магазин

» Как да поръчам?
» Онлайн гаранция
» Плащане
» Доставка
» Гаранция Elica
» Отказ от покупка
» Условия за ползване
» Използване на Бисквитки
» Декларация за защита на личните данни
Интерсервиз Узунови АД

» За Elica
» Магазини
» Сервизи
» Инструкции за употреба
» Контакти
© 2013 - 2022

Всички права са запазени от Интерсервиз Узунови АД
5 години пълна гаранция за всички аспиратори и абсорбатори на Elica

www.elicabg.com

nerasoft v3.0.9.1
Платете с карта Вашата покупка ElicaПлатете с карта Вашата покупка ElicaПлатете с карта Вашата покупка ElicaПлатете с карта Вашата покупка ElicaПлатете с карта Вашата покупка ElicaПлатете с карта Вашата покупка ElicaПлатете с карта Вашата покупка ElicaПлатете с карта Вашата покупка Elica
Vizia Design Studio
www.elicabg.comwww.isu.bgwww.intermarket.bgwww.sharpbg.comwww.fagor.bgwww.jata.bgwww.smegbg.comwww.silverline.bg » Условия за ползване