LiveZilla Live Help
Онлайн магазин ELICA България | Аспиратори | Плотове | Абсорбатори | Филтри
Кошницата е празна
 
Connect to your Google AccountИзползвайте данните си от Google за да влезете в сайта. Сайтът ще вземе само Име, Фамилия и E-mail и ще Ви създаде потребител.
Регистрация »
Забравена парола »
 
ПлотовеПлотове - Плот Elica RATIO 603 BL
catart_pictures/original/elica-art-13465Elica-RATIO-603.jpg

Плот Elica RATIO 603 BL

Плот Elica RATIO 603 BL
Плот Elica RATIO 603 BL

Плот Elica RATIO 603 BL
Код: PRF0183894

Гаранция: 60 месеца

Доставката за всички уреди е фиксирана на 10лв. за цялата страна.

Вашият нов аспиратор, мощен, хубав и луксозен, евтин или скъп, стенен, окачен, за вграждане или телескопичен аспиратор или ефективен абсорбатор от Елика.
Цена: 1199.00лв.
Артикулът е изчерпан
Обади се за наличност
Плот Elica RATIO 603:


/catart_pictures/tn_elica-art-13465Elica-RATIO-603.jpg
Плот Elica RATIO 603 BLRATIO е нова линия котлони за вграждане на ELICA.

Моделите от линията RATIO са предназначени за вграждане в стандартни кухненски мебели и се характеризират с изцяло черна стъклена повърхност, интегрираща се перфектно във всеки кухненски стил. Всички модели RATIO имат минималистичен и елегантен външен вид, който придава ценен стил, направен от изчистените и съществени линии на копринения ситопечат, но също и от изчезването на контролите, когато не се използват. Технологията на продуктите RATIO ги прави лесни за използване при приготвяне на храна, съчетавайки основни функции с по-модерни като автоматично готвене.

Изискаността, минималистичният дизайн, иновациите и технологиите са душата на RATIO и личността на ELICA.

ELICA кухненски луксозни аспиратори / абсорбатори

ФУНКЦИИ

Extralarge Zone - Независимо дали готвите за цялото си семейство или за няколко приятели, нашата Extralarge Zone е точно това от което се нуждаете. Гответе в големи тенджери и тигани (до диаметър 30 см) или приготвяйте специални ястия по-бързо, благодарение на по-високите нива на мощност в сравнение със средния индукционен плот на пазара.

Warming Mode - Тази функция е предназначена за готвене при ниска температура, идеална за загряване на течности като мляко и бульон, както и кремове и сосове, без да се притеснявате от прегряването им. Освен това режимът на затопляне поддържа приготвената храна топла, докато другите храни все още се готвят.

Stop&Go - Понякога трябва внезапно да напуснем кухнята по средата на нашата рецепта и да спрем да готвим. Функцията Stop&Go ни позволява да поставим на пауза всички функции, които се използват на плота, за да ги възстановим по-късно към зададеното преди това, само с натискане на бутона. По този начин се съчетава безопасност, страхотни резултати при готвене и многозадачност.

Timer - Забравете за времето за готвене, като включите таймера. Просто задайте минутите и започнете обратното броене. В края зоната за готвене автоматично ще се изключи и ще прозвучи звуков сигнал. Можете да зададете независими таймери на повече от една зона едновременно със сензорното дистанционно управление.

Child Lock - Ако имате деца в дома си, функцията Child Lock е безценна за гарантиране, че зоните за готвене или аспирация няма да бъдат случайно включени. Функцията може да се активира, когато продуктът е включен, но зоните за готвене и екстракцията са изключени.

ELICA кухненски луксозни аспиратори / абсорбатори

ОТЛИЧИТЕЛНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Независимо дали готвите за цялото си семейство или за няколко приятели, нашата Extralarge Zone е точно това от което се нуждаете. Гответе в големи тенджери и тигани (до диаметър 30 см) или приготвяйте специални ястия по-бързо, благодарение на по-високите нива на мощност в сравнение със средния индукционен плот на пазара. Тази функция е предназначена за готвене при ниска температура, идеална за загряване на течности като мляко и бульон, както и кремове и сосове, без да се притеснявате от прегряването им. Освен това режимът на затопляне поддържа приготвената храна топла, докато другите храни все още се готвят  Понякога трябва внезапно да напуснем кухнята по средата на нашата рецепта и да спрем да готвим. Функцията Stop&Go ни позволява да поставим на пауза всички функции, които се използват на плота, за да ги възстановим по-късно към зададеното преди това, само с натискане на бутона. По този начин се съчетава безопасност, страхотни резултати при готвене и многозадачност.  Забравете за времето за готвене, като включите таймера. Просто задайте минутите и започнете обратното броене. В края зоната за готвене автоматично ще се изключи и ще прозвучи звуков сигнал. Можете да зададете независими таймери на повече от една зона едновременно със сензорното дистанционно управление.  Ако имате деца в дома си, функцията Child Lock е безценна за гарантиране, че зоните за готвене или аспирация няма да бъдат случайно включени. Функцията може да се активира, когато продуктът е включен, но зоните за готвене и екстракцията са изключени.

ELICA кухненски луксозни аспиратори / абсорбатори

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Размер (см.) 59 x 52
Управление 9P+B Сензорно управление
Зони за готвене Ø 20 см. - 2,3 / 3,0 kW
  Ø 16 см. - 1,2 / 1,4 kW
  Ø 30 см. - 3,0 / 3,6 kW
   
Bridge зона Не
Абсорбция 7,2 KW
Мощност 3,1 kW - 4,5 kW - Max
Напрежение 220 - 240 V


ELICA кухненски луксозни аспиратори / абсорбатори

СХЕМА

ELICA кухненски луксозни аспиратори / абсорбатори

МОДЕЛИ

КОД

RATIO 603 BL PRF0183894


За контакти и помощ

Тел: 0887 411 400 или Тел: 0886 424 404
E-mail: sales@isu.bg

Специални отстъпки за покупки на едро на тел: 0882 024402

Сервизна помощ на тел: 0885 908761


Интермаркет във Facebook
Категории

» Плотове
» Фурни
» Плотове NikolaTesla
» Аспиратори за стенен монтаж
» Аспиратори окачени
» Аспиратори за островен монтаж
» Аспиратори за ъглов монтаж
» Аспиратори за вграждане
» Аспиратори рустика
» Аксесоари
Онлайн магазин

» Как да поръчам?
» Онлайн гаранция
» Плащане
» Доставка
» Гаранция Elica
» Условия за ползване
» Използване на Бисквитки
» Декларация за защита на личните данни
Интерсервиз Узунови АД

» За Elica
» Магазини
» Сервизи
» Инструкции за употреба
» Контакти
© 2013 - 2022

Всички права са запазени от Интерсервиз Узунови АД
5 години пълна гаранция за всички аспиратори и абсорбатори на Elica

www.elicabg.com

nerasoft v3.0.9.1
Платете с карта Вашата покупка ElicaПлатете с карта Вашата покупка ElicaПлатете с карта Вашата покупка ElicaПлатете с карта Вашата покупка ElicaПлатете с карта Вашата покупка ElicaПлатете с карта Вашата покупка ElicaПлатете с карта Вашата покупка ElicaПлатете с карта Вашата покупка Elica
Vizia Design Studio
www.elicabg.comwww.isu.bgwww.intermarket.bgwww.sharpbg.comwww.fagor.bgwww.jata.bgwww.smegbg.comwww.silverline.bg » Условия за ползване