LiveZilla Live Help
Онлайн магазин ELICA България | Аспиратори | Плотове | Абсорбатори | Филтри
Кошницата е празна
 
Connect to your Google AccountИзползвайте данните си от Google за да влезете в сайта. Сайтът ще вземе само Име, Фамилия и E-mail и ще Ви създаде потребител.
Регистрация »
Забравена парола »
 
ПлотовеПлотове - Плот Elica RATIO 874 SLIM BL
catart_pictures/original/elica-art-91322Elica-Elica-RATIO-874-PLUS-BL-1.jpg

Плот Elica RATIO 874 SLIM BL

Плот Elica RATIO 874 SLIM BL
Плот Elica RATIO 874 SLIM BL

Плот Elica RATIO 874 SLIM BL
Код: PRF0183917

Гаранция: 60 месеца

Доставката за всички уреди е фиксирана на 10лв. за цялата страна.

Вашият нов аспиратор, мощен, хубав и луксозен, евтин или скъп, стенен, окачен, за вграждане или телескопичен аспиратор или ефективен абсорбатор от Елика.
Цена: 2359.00лв.


Добави в кошницата »Плот Elica RATIO 874 SLIM:


/catart_pictures/tn_elica-art-91322Elica-Elica-RATIO-874-PLUS-BL-1.jpg
Плот Elica RATIO 874 SLIM BLRATIO е нова линия котлони за вграждане на ELICA.

Моделите от линията RATIO са предназначени за вграждане в стандартни кухненски мебели и се характеризират с изцяло черна стъклена повърхност, интегрираща се перфектно във всеки кухненски стил. Всички модели RATIO имат минималистичен и елегантен външен вид, който придава ценен стил, направен от изчистените и съществени линии на копринения ситопечат, но също и от изчезването на контролите, когато не се използват. Технологията на продуктите RATIO ги прави лесни за използване при приготвяне на храна, съчетавайки основни функции с по-модерни като автоматично готвене.

Изискаността, минималистичният дизайн, иновациите и технологиите са душата на RATIO и личността на ELICA.

ELICA кухненски луксозни аспиратори / абсорбатори

ФУНКЦИИ

Cooking Flow - Регулирайте количеството топлина с прост жест. За да пподдържате готовото ястие топло, превключете от силно кипене като просто преместите готварския съд върху зоните за готвене, без да е необходимо да използвате контролите на котлона. Различните зони имат предварително зададени нива на мощност, които се активират, когато открият готварски съдове.

Fast Boiling - Тази функция е идеална за храни, които изискват по-бързо готвене. Само едно докосване настройва зоната за готвене на максимална скорост за 10 минути, като довежда съдържанието на съда до кипене 30% по-бързо в сравнение с обикновените индукционни котлони, предлагани на пазара.

Tasty Fry - Независимо дали приготвяте една или повече порции, котлонът винаги гарантира страхотен вкус на пържени храни. Мощната индукционна система позволява олиото да достигне идеална температура за пържене (180°) за половината от времето, в сравнение с традиционните котлони. По този начин храната абсорбира по-малко масло, което води до по-здравословни ястия и възможност за готвене на повече порции за по-малко време.

Melting Mode  - Функцията за режим на топене е идеалното решение за по-деликатно готвене, като например разтопяване на масло или шоколад, без да се разваля текстурата или вкуса им. Температурата се поддържа много ниска (под 50°), за да се гарантира пълното разтопяване на съставките, без да е необходимо непрекъснато да се смесват и без риск от залепване на съставките по дъното на съда.

Warming Mode - Тази функция е предназначена за готвене при ниска температура, идеална за загряване на течности като мляко и бульон, както и кремове и сосове, без да се притеснявате от прегряването им. Освен това режимът на затопляне поддържа приготвената храна топла, докато другите храни все още се готвят.

Simmering Mode - Тази специална функция контролира нивото на мощност на зоната за готвене, позволявайки на храната да къкри за дълги периоди от време, предотвратявайки кипене и случайно преливане на течност. Същевременно предотвратява втвърдяването на храните или евентуално загаряне на дъното на тенджерата, характерно при приготвяне на ориз, супи и варени зеленчуци. 

Bridge Zone - Когато готвите в по-дълги или големи съдове съществува риск топлината постепенно да се разпръсне по повърхността на съда от центъра навън. Функцията Bridge Zone решава проблема, като обединява две зони за готвене в една по-голяма зона. С еднаква мощност, равномерна и постоянна температура за най-добър резултат на вашите ястия.

Pot Self-Detection - Плотът е оборудван със специална технология, която автоматично разпознава наличието на съдове върху зоните за готвене. След като бъдат открити съответните контроли ще светнат на интерфейса, като по този начин позволяват на потребителя да зададе нивото на мощност. Благодарение на тази функция уредът е ефективен и безопасен. Активира се само при наличие на правилно позициониран съд за готвене.

Stop&Go - Понякога трябва внезапно да напуснем кухнята по средата на нашата рецепта и да спрем да готвим. Функцията Stop&Go ни позволява да поставим на пауза всички функции, които се използват на плота, за да ги възстановим по-късно към зададеното преди това, само с натискане на бутона. По този начин се съчетава безопасност, страхотни резултати при готвене и многозадачност.

Recall - Ако плота бъде изключен случайно, функцията Recall се активира в рамките на 6 секунди: достатъчно е само едно докосване за да нулирате всички предварително зададени функции на всички зони за готвене и системата за изсмукване.

Timer - Забравете за времето за готвене, като включите таймера. Просто задайте минутите и започнете обратното броене. В края зоната за готвене автоматично ще се изключи и ще прозвучи звуков сигнал. Можете да зададете независими таймери на повече от една зона едновременно със сензорното дистанционно управление.

Child Lock - Ако имате деца в дома си, функцията Child Lock е безценна за гарантиране, че зоните за готвене или аспирация няма да бъдат случайно включени. Функцията може да се активира, когато продуктът е включен, но зоните за готвене и екстракцията са изключени.

ELICA кухненски луксозни аспиратори / абсорбатори

ОТЛИЧИТЕЛНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Регулирайте количеството топлина с прост жест. За да пподдържате готовото ястие топло, превключете от силно кипене като просто преместите готварския съд върху зоните за готвене, без да е необходимо да използвате контролите на котлона. Различните зони имат предварително зададени нива на мощност, които се активират, когато открият готварски съдове.  Тази функция е идеална за храни, които изискват по-бързо готвене. Само едно докосване настройва зоната за готвене на максимална скорост за 10 минути, като довежда съдържанието на съда до кипене 30% по-бързо в сравнение с обикновените индукционни котлони, предлагани на пазара.  Независимо дали приготвяте една или повече порции, котлонът винаги гарантира страхотен вкус на пържени храни. Мощната индукционна система позволява олиото да достигне идеална температура за пържене (180°) за половината от времето, в сравнение с традиционните котлони. По този начин храната абсорбира по-малко масло, което води до по-здравословни ястия и възможност за готвене на повече порции за по-малко време.  Функцията за режим на топене е идеалното решение за по-деликатно готвене, като например разтопяване на масло или шоколад, без да се разваля текстурата или вкуса им. Температурата се поддържа много ниска (под 50°), за да се гарантира пълното разтопяване на съставките, без да е необходимо непрекъснато да се смесват и без риск от залепване на съставките по дъното на съда. Тази функция е предназначена за готвене при ниска температура, идеална за загряване на течности като мляко и бульон, както и кремове и сосове, без да се притеснявате от прегряването им. Освен това режимът на затопляне поддържа приготвената храна топла, докато другите храни все още се готвят Тази специална функция контролира нивото на мощност на зоната за готвене, позволявайки на храната да къкри за дълги периоди от време, предотвратявайки кипене и случайно преливане на течност. Същевременно предотвратява втвърдяването на храните или евентуално загаряне на дъното на тенджерата, характерно при приготвяне на ориз, супи и варени зеленчуци
 Когато готвите в по-дълги или големи съдове съществува риск топлината постепенно да се разпръсне по повърхността на съда от центъра навън. Функцията Bridge Zone решава проблема, като обединява две зони за готвене в една по-голяма зона. С еднаква мощност, равномерна и постоянна температура за най-добър резултат на вашите ястия.  Плотът е оборудван със специална технология, която автоматично разпознава наличието на съдове върху зоните за готвене. След като бъдат открити съответните контроли ще светнат на интерфейса, като по този начин позволяват на потребителя да зададе нивото на мощност. Благодарение на тази функция уредът е ефективен и безопасен. Активира се само при наличие на правилно позициониран съд за готвене.  Понякога трябва внезапно да напуснем кухнята по средата на нашата рецепта и да спрем да готвим. Функцията Stop&Go ни позволява да поставим на пауза всички функции, които се използват на плота, за да ги възстановим по-късно към зададеното преди това, само с натискане на бутона. По този начин се съчетава безопасност, страхотни резултати при готвене и многозадачност. Ако плота бъде изключен случайно, функцията Recall се активира в рамките на 6 секунди: достатъчно е само едно докосване за да нулирате всички предварително зададени функции на всички зони за готвене и системата за изсмукване.  Забравете за времето за готвене, като включите таймера. Просто задайте минутите и започнете обратното броене. В края зоната за готвене автоматично ще се изключи и ще прозвучи звуков сигнал. Можете да зададете независими таймери на повече от една зона едновременно със сензорното дистанционно управление.  Ако имате деца в дома си, функцията Child Lock е безценна за гарантиране, че зоните за готвене или аспирация няма да бъдат случайно включени. Функцията може да се активира, когато продуктът е включен, но зоните за готвене и екстракцията са изключени.

ELICA кухненски луксозни аспиратори / абсорбатори

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Размер (см.) 87 x 36
Управление 9P+B Сензорно управление
Зони за готвене 22,1 x 18,4 см.- 2,3 / 3,7 kW
  22,1 x 18,4 см.- 2,3 / 3,7 kW
  22,1 x 18,4 см.- 2,3 / 3,7 kW
  22,1 x 18,4 см.- 2,3 / 3,7 kW
Bridge зона 2
Абсорбция 7,2 KW
Мощност 4,5 kW - Max
Напрежение 220 - 240 V


ELICA кухненски луксозни аспиратори / абсорбатори

СХЕМА

ELICA кухненски луксозни аспиратори / абсорбатори

МОДЕЛИ

КОД

RATIO 874 SLIM BL PRF0183917


За контакти и помощ

Тел: 0887 411 400 или Тел: 0886 424 404
E-mail: sales@isu.bg

Специални отстъпки за покупки на едро на тел: 0882 024402

Сервизна помощ на тел: 0885 908761


Интермаркет във Facebook
Категории

» Фурни
» Плотове
» Виноохладители
» Плотове NikolaTesla
» Аспиратори за стенен монтаж
» Аспиратори окачени
» Аспиратори за островен монтаж
» Аспиратори за ъглов монтаж
» Аспиратори за вграждане
» Аспиратори рустика
» Аксесоари
» Промоционални комплекти
Онлайн магазин

» Как да поръчам?
» Онлайн гаранция
» Плащане
» Доставка
» Гаранция Elica
» Отказ от покупка
» Условия за ползване
» Използване на Бисквитки
» Декларация за защита на личните данни
Интерсервиз Узунови АД

» За Elica
» Магазини
» Сервизи
» Инструкции за употреба
» Контакти
© 2013 - 2022

Всички права са запазени от Интерсервиз Узунови АД
5 години пълна гаранция за всички аспиратори и абсорбатори на Elica

www.elicabg.com

nerasoft v3.0.9.1
Платете с карта Вашата покупка ElicaПлатете с карта Вашата покупка ElicaПлатете с карта Вашата покупка ElicaПлатете с карта Вашата покупка ElicaПлатете с карта Вашата покупка ElicaПлатете с карта Вашата покупка ElicaПлатете с карта Вашата покупка ElicaПлатете с карта Вашата покупка Elica
Vizia Design Studio
www.elicabg.comwww.isu.bgwww.intermarket.bgwww.sharpbg.comwww.fagor.bgwww.jata.bgwww.smegbg.comwww.silverline.bg » Условия за ползване