LiveZilla Live Help
Онлайн магазин ELICA България
Кошницата е празна
 
Connect to your Google AccountИзползвайте данните си от Google за да влезете в сайта. Сайтът ще вземе само Име, Фамилия и E-mail и ще Ви създаде потребител.
Регистрация »
Забравена парола »
 
ФурниФурни - Фурна за вграждане Elica VIRTUS MULTI 60 DD ВL
catart_pictures/original/elica-art-30534Elica-VIRTUS-MULTI-60-DD-ВL-1.jpg

Фурна за вграждане Elica VIRTUS MULTI 60 DD ВL

Фурна за вграждане Elica VIRTUS MULTI 60 DD ВL
Фурна за вграждане Elica VIRTUS MULTI 60 DD ВL

Фурна за вграждане Elica VIRTUS MULTI 60 DD ВL
Код: PRF0191771

Гаранция: 60 месеца

Доставката за всички уреди е фиксирана на 10лв. за цялата страна.

Аспираторите на Елика са синоним за ефективност, иновация и дизайн, символ на свобода, способни да се адаптират към съвременните форми във всяка кухня.
Цена: 1999.00лв.


Добави в кошницата »Фурна за вграждане Elica VIRTUS MULTI 60 DD ВL:


/catart_pictures/tn_elica-art-30534Elica-VIRTUS-MULTI-60-DD-ВL-1.jpg
Фурна за вграждане Elica VIRTUS MULTI 60 DD ВLУНИКАЛЕН ДИЗАЙН

Черна стъклена естетика с отличителна дръжка и интелигентен и интуитивен цветен TFT.
 

ИЗРАБОТКА

Напълно заварената кухина, дебелината на всички метални части, специалният изолационен материал и висококачественото уплътнение осигуряват здравина и способност за поддържане на топлината. Периметърът и външната страна на вратата са защитени от прегряване благодарение на вентилацията и тройните стъкла.


УДОБНО ПРОФЕСИОНАЛНО ГОТВЕНЕ

Фурната управлява отлично вътрешната топлина, гарантирайки скорост на повишаване на температурата до 300 C, много прецизно управление, висока топлинна инерция и енергийна ефективност (клас А+). Постигнатата висока температура е идеална за бързо печене на няколко пици.

ELICA кухненски луксозни аспиратори / абсорбатори

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Размери на фурната (см.) 60 x 60
Тип фурна Многофункционална
Обем на фурната 65 л.
Програми за готвене 9
Управление Цифров дисплей + 5 бутона + 1 копче
Температурен диапазон 30° - 300° C
Нива на печене 5
Осветление 2 халогенни лампи
Врата Студена врата, 3 стъкла, Плавно затваряне
Контрол на влажността Не
Термометър със сонда за храна Не
Водачи Метални
Почистване Хидролитично 
Мощност 2,45 kW / 3,2 KW бустер
Енергиен клас A+


* Хидролитично почистване  - Това е специфична програма за омекотяване на замърсяванията, натрупани във фурната и улесняване на почистването, като се избягват химикали и абразивни средства.

ELICA кухненски луксозни аспиратори / абсорбатори

ПРОГРАМИ ЗА ГОТВЕНЕ

Пица - Тази функция е особено подходяща за приготвяне на пици, фокачи и хляб. Основният източник на топлина идва от долния нагревателен елемент, който работи в комбинация с другите съпротивления на пещта.

Конвенционално загряване - Позволява да се готвят различни ястия едновременно, без миризмите да се смесват; идеален за печене на лазаня, пица, кроасани, тарти, торти и др.

Долно нагряване - Това е най-подходящият метод  за завършване на ястието, особено за сладкиши (бисквити, меренги, сладкиши с квас, плодови сладкиши и др.)

Еко - Тази програма е специфична за регулаторни цели

Конвенционално загряване с грил 

Грил с Вентилатор - Особено бърза със значителни икономии на енергия, тази функция се препоръчва за много храни като свински пържоли, колбаси, месни шишчета. Температурата трябва да бъде настроена на 180 C

Интензивно готвене - Това е функция за бързо и интензивно готвене на различни ястия; препоръчва се за печена риба, задушени зеленчуци, шишчета, патешко, пилешко и др.

Множество вентилатори - Това е функцията, която позволява различни ястия да се готвят едновременно, без миризмите да се смесват; може да се използва за печене на лазаня, пица, кроасани и бриоши, тарти, торти и др.

Бързо предварително загряване - Тази функция служи за ускоряване на предварителното загряване на вашата фурна и се препоръчва за температура на печене между 200 и 300/320 C

ELICA кухненски луксозни аспиратори / абсорбатори

ОТЛИЧИТЕЛНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Структурата и специалната изолация на кухината поддържат топлината стабилна, осигурявайки ефективност и висока производителност при всички програми за готвене. Постигнатата висока температура е идеална за бързо печене на няколко пици. Вратата се затваря леко и безшумно, благодарение на мекото движение на пантите. Пълна безопасност в кухнята, дори когато има деца. Тройно остъклената врата на фурната осигурява отлична защита срещу високи температури. Почистването на кухината е бързо и лесно благодарение на сгъваемата решетка, която освобождава горната част и благодарение на специалната облицовка на вътрешните стени, която намалява абсорбирането на мръсотия. Стенният модул е защитен от топлината по периметъра благодарение на специалния изолационен материал и точната технология за охлаждане. Класът на енергийната ефективност на този аспиратор Elica е даден по последните регулаторни изисквания на Европейския Съюз - 65/2014 и 66/2014, които отразяват разхода на енергия спрямо количестово полезно действие на засмукване и осветление на базата на нормална всекидневна употреба от едно стандартно домакинство.

ELICA кухненски луксозни аспиратори / абсорбатори

ФУНКЦИИ

Perfect Heat- Структурата и специалната изолация на кухината поддържат топлината стабилна, осигурявайки ефективност и висока производителност при всички програми за готвене. Постигнатата висока температура е идеална за бързо печене на няколко пици.

Soft Closing - Вратата се затваря леко и безшумно, благодарение на мекото движение на пантите.

Cool Door - Пълна безопасност в кухнята, дори когато има деца. Тройно остъклената врата на фурната осигурява отлична защита срещу високи температури.

Easy Clean- Почистването на кухината е бързо и лесно благодарение на сгъваемата решетка, която освобождава горната част и благодарение на специалната облицовка на вътрешните стени, която намалява абсорбирането на мръсотия.

Cabinet Protection - Стенният модул е защитен от топлината по периметъра благодарение на специалния изолационен материал и точната технология за охлаждане.

ELICA кухненски луксозни аспиратори / абсорбатори

СХЕМА

ELICA кухненски луксозни аспиратори / абсорбатори
 

ВКЛЮЧЕНИ АКСЕСОАРИ

2 решетки  
1 тава за печене  

ELICA кухненски луксозни аспиратори / абсорбатори

МОДЕЛИ

КОД

VIRTUS MULTI 60 DD BL PRF0191771


За контакти и помощ

Тел: 0887 411 400 или Тел: 0886 424 404
E-mail: sales@isu.bg

Специални отстъпки за покупки на едро на тел: 0882 024402

Сервизна помощ на тел: 0885 908761


Интермаркет във Facebook
Категории

» Фурни
» Плотове
» Виноохладители
» Плотове NikolaTesla
» Аспиратори за стенен монтаж
» Аспиратори окачени
» Аспиратори за островен монтаж
» Аспиратори за ъглов монтаж
» Аспиратори за вграждане
» Аспиратори рустика
» Аксесоари
» Промоционални комплекти
Онлайн магазин

» Как да поръчам?
» Онлайн гаранция
» Плащане
» Доставка
» Гаранция Elica
» Отказ от покупка
» Условия за ползване
» Използване на Бисквитки
» Декларация за защита на личните данни
Интерсервиз Узунови АД

» За Elica
» Магазини
» Сервизи
» Инструкции за употреба
» Контакти
© 2013 - 2022

Всички права са запазени от Интерсервиз Узунови АД
5 години пълна гаранция за всички аспиратори и абсорбатори на Elica

www.elicabg.com

nerasoft v3.0.9.1
Платете с карта Вашата покупка ElicaПлатете с карта Вашата покупка ElicaПлатете с карта Вашата покупка ElicaПлатете с карта Вашата покупка ElicaПлатете с карта Вашата покупка ElicaПлатете с карта Вашата покупка ElicaПлатете с карта Вашата покупка ElicaПлатете с карта Вашата покупка Elica
Vizia Design Studio
www.elicabg.comwww.isu.bgwww.intermarket.bgwww.sharpbg.comwww.fagor.bgwww.jata.bgwww.smegbg.comwww.silverline.bg » Условия за ползване