LiveZilla Live Help
Онлайн магазин ELICA България
Кошницата е празна
 
Connect to your Google AccountИзползвайте данните си от Google за да влезете в сайта. Сайтът ще вземе само Име, Фамилия и E-mail и ще Ви създаде потребител.
Регистрация »
Забравена парола »
 
ФурниФурни - Микровълнова фурна за вграждане Elica VIRTUS COMBI 645 TFT BL
catart_pictures/original/elica-art-86816Elica-VIRTUS-COMBI-645-TFT-BL-1.jpg

Микровълнова фурна за вграждане Elica VIRTUS COMBI 645 TFT BL

Микровълнова фурна за вграждане Elica VIRTUS COMBI 645 TFT BL
Микровълнова фурна за вграждане Elica VIRTUS COMBI 645 TFT BL

Микровълнова фурна за вграждане Elica VIRTUS COMBI 645 TFT BL
Код: PRF0191769

Гаранция: 60 месеца

Доставката за всички уреди е фиксирана на 10лв. за цялата страна.

* промоцията е валидна до: 2024-07-31- 23:59 часа или до изчерпване на количествата.

Аспираторите на Елика са синоним за ефективност, иновация и дизайн, символ на свобода, способни да се адаптират към съвременните форми във всяка кухня.
Цена: 5099.00лв.

Онлайн промо цена: 4589.00лв.


Добави в кошницата »Микровълнова фурна за вграждане Elica VIRTUS COMBI 645 TFT:


/catart_pictures/tn_elica-art-86816Elica-VIRTUS-COMBI-645-TFT-BL-1.jpg
Микровълнова фурна за вграждане Elica VIRTUS COMBI 645 TFT BLУНИКАЛЕН ДИЗАЙН

Черна стъклена естетика с отличителна дръжка и интелигентен и интуитивен цветен TFT.
 

ИЗРАБОТКА

Напълно заварената кухина, дебелината на всички метални части, специалният изолационен материал и висококачественото уплътнение осигуряват здравина и способност за поддържане на топлината. Периметърът и външната страна на вратата са защитени от прегряване благодарение на вентилацията и тройните стъкла.


УДОБНО ПРОФЕСИОНАЛНО ГОТВЕНЕ

Традиционната конвекционална фурна е подобрена от предимствата на готвенето на пара, което подобрява всички вкусове на месото, рибата, зеленчуците и хляба, без да променя техните хранителни свойства, комбинирано с микровълнова фурна, способна да ускори процеса на готвене. "Контрол на влажността" за управление на изпаренията в специфични програми (напр. хляб) е полезен инструмент за перфектното готвене.

ELICA кухненски луксозни аспиратори / абсорбатори

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Размери на микровълновата (см.) 60 x 45
Тип фурна CombiSteam Microwave
Обем на фурната 36 л.
Програми за готвене 9
Управление Touch TFT
Температурен диапазон 30° - 250° C
Нива на печене 3
Осветление 1 халогенна лампа
Врата Студена врата, 3 стъкла
Контрол на влажността Да
Термометър със сонда за храна Да
Водачи Интегриран
Почистване Хидролитично с пара
Мощност 3,4 KW
Енергиен клас -


* Хидролитично почистване - Това е специфична програма за омекотяване на замърсяванията, натрупани във фурната и улесняване на почистването, като се избягват химикали и абразивни средства.

ELICA кухненски луксозни аспиратори / абсорбатори

ПРОГРАМИ ЗА ГОТВЕНЕ

Микровълнова - Независимо дали става въпрос за готвене на храна или размразяване на готово ястие, микровълновата фурна прави приготвянето на храната по-бързо и лесно.

Пара - Идеалното решение за здравословно готвене, което подобрява всички вкусове на месо, риба, зеленчуци и хляб, без да намалява хранителните им свойства. Храните се приготвят деликатно, като по този начин остават хрупкави отвън и влажни отвътре.

Пара + Горещ въздух

Микровълнова + Пара - Това е най-подходящият метод за запазване на предимствата на готвенето на пара, като същевременно спестява време; Идеален за ризото, зеленчуци, гювеч, пюрета.

Микровълнова + Горещ въздух

Микровълнова + Грил - Това е най-подходящият метод за готвене на количества за кратко време, за огретен (напр. картофи и сирене), печена паста, големи зеленчуци.

Конвенционално загряване с грил 

Грил с Вентилатор - Особено бърза със значителни икономии на енергия, тази функция се препоръчва за много храни като свински пържоли, колбаси, месни шишчета. Температурата трябва да бъде настроена на 180 C

Множество вентилатори - Това е функцията, която позволява различни ястия да се готвят едновременно, без миризмите да се смесват; може да се използва за печене на лазаня, пица, кроасани и бриоши, тарти, торти и др.

Множество вентилатори с влажна пара

ELICA кухненски луксозни аспиратори / абсорбатори

ОТЛИЧИТЕЛНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Традиционната фурна съчетава предимствата на готвенето на пара и практичността на микровълновата, за да създава здравословни и вкусни ястия всеки ден. Идеалното решение за здравословно готвене, което подобрява всички вкусове на месо, риба, зеленчуци и хляб, без да намалява хранителните им свойства. Храните се приготвят деликатно, като по този начин остават хрупкави отвън и влажни отвътре. Независимо дали става въпрос за готвене на храна или размразяване на готово ястие, микровълновата фурна прави приготвянето на храната по-бързо и лесно. Фурната е оборудвана с лесна и ефективна система, която позволява готвене с влажна или суха топлина чрез задържане или изтласкване на парите, произведени вътре в кухината. Сондата за храна гарантира точно и прецизно готвене. Позволява да се следи вътрешната температура на месото и рибата и да се контролира времето на програмата за готвене - избягвайки непрекъснати проверки и загуба на топлина, причинена от отваряне на вратата.
Пълна безопасност в кухнята, дори когато има деца. Тройно остъклената врата на фурната осигурява отлична защита срещу високи температури. Стенният модул е защитен от топлината по периметъра благодарение на специалния изолационен материал и точната технология за охлаждане.      

ELICA кухненски луксозни аспиратори / абсорбатори

ФУНКЦИИ

Combi Functions - Традиционната фурна съчетава предимствата на готвенето на пара и практичността на микровълновата, за да създава здравословни и вкусни ястия всеки ден.

Steam - Идеалното решение за здравословно готвене, което подобрява всички вкусове на месо, риба, зеленчуци и хляб, без да намалява хранителните им свойства. Храните се приготвят деликатно, като по този начин остават хрупкави отвън и влажни отвътре.

Microwave - Независимо дали става въпрос за готвене на храна или размразяване на готово ястие, микровълновата фурна прави приготвянето на храната по-бързо и лесно.

Moisture Control -  Фурната е оборудвана с лесна и ефективна система, която позволява готвене с влажна или суха топлина чрез задържане или изтласкване на парите, произведени вътре в кухината.

Food Probe - Сондата за храна гарантира точно и прецизно готвене. Позволява да се следи вътрешната температура на месото и рибата и да се контролира времето на програмата за готвене - избягвайки непрекъснати проверки и загуба на топлина, причинена от отваряне на вратата.

Cool Door - Пълна безопасност в кухнята, дори когато има деца. Тройно остъклената врата на фурната осигурява отлична защита срещу високи температури.

Cabinet Protection - Стенният модул е защитен от топлината по периметъра благодарение на специалния изолационен материал и точната технология за охлаждане.

ELICA кухненски луксозни аспиратори / абсорбатори

СХЕМА

ELICA кухненски луксозни аспиратори / абсорбатори
 

ВКЛЮЧЕНИ АКСЕСОАРИ

1 плитка тава  
1 перфорирана тава  
1 стъклена тава  
1 помощна тава (за комплект Steam)  
1 решетка  
1 кана  
1 силиконова тръба  

ELICA кухненски луксозни аспиратори / абсорбатори

МОДЕЛИ

КОД

VIRTUS COMBI STEAM MW 645 TFT BL PRF0191769


За контакти и помощ

Тел: 0887 411 400 или Тел: 0886 424 404
E-mail: sales@isu.bg

Специални отстъпки за покупки на едро на тел: 0882 024402

Сервизна помощ на тел: 0885 908761


Интермаркет във Facebook
Категории

» Аспириращи Плотове NikolaTesla
» Фурни
» Плотове
» Виноохладители
» Аспиратори за стенен монтаж
» Аспиратори окачени
» Аспиратори за островен монтаж
» Аспиратори за ъглов монтаж
» Аспиратори за вграждане
» Аспиратори рустика
» Аксесоари
» Промоционални комплекти
Онлайн магазин

» Как да поръчам?
» Онлайн гаранция
» Плащане
» Доставка
» Гаранция Elica
» Отказ от покупка
» Условия за ползване
» Използване на Бисквитки
» Декларация за защита на личните данни
Интерсервиз Узунови АД

» За Elica
» Магазини
» Сервизи
» Инструкции за употреба
» Контакти
© 2013 - 2022

Всички права са запазени от Интерсервиз Узунови АД
5 години пълна гаранция за всички аспиратори и абсорбатори на Elica

www.elicabg.com

nerasoft v3.0.9.1
Платете с карта Вашата покупка ElicaПлатете с карта Вашата покупка ElicaПлатете с карта Вашата покупка ElicaПлатете с карта Вашата покупка ElicaПлатете с карта Вашата покупка ElicaПлатете с карта Вашата покупка ElicaПлатете с карта Вашата покупка ElicaПлатете с карта Вашата покупка Elica
Vizia Design Studio
www.elicabg.comwww.isu.bgwww.intermarket.bgwww.sharpbg.comwww.fagor.bgwww.jata.bgwww.smegbg.comwww.silverline.bg » Условия за ползване