LiveZilla Live Help
Онлайн магазин ELICA България
Кошницата е празна
 
Connect to your Google AccountИзползвайте данните си от Google за да влезете в сайта. Сайтът ще вземе само Име, Фамилия и E-mail и ще Ви създаде потребител.
Регистрация »
Забравена парола »
 
ПлотовеПлотове - Аспириращ плот с фурна Elica LHOV
catart_pictures/original/elica-art-8760Elica-Lhov-1.jpg

Аспириращ плот с фурна Elica LHOV

Аспириращ плот с фурна Elica LHOV
Аспириращ плот с фурна Elica LHOV

Аспириращ плот с фурна Elica LHOV
Код: PRF0195920

Гаранция: 60 месеца

Доставката за всички уреди е фиксирана на 10лв. за цялата страна.

Аспираторите на Елика са синоним за ефективност, иновация и дизайн, символ на свобода, способни да се адаптират към съвременните форми във всяка кухня.
Цена: 12999.00лв.


Добави в кошницата »Аспириращ плот с фурна Elica Lhov:


/catart_pictures/tn_elica-art-8760Elica-Lhov-1.jpg
Аспириращ плот с фурна Elica Lhov

Lhov е всичко, от което се нуждаете. Само с един поглед ще разберете че Lhov ще промени начина ви на готвене завинаги. Домакинският уред, който не съществуваше. Фурна, плот и аспиратор: най-накрая заедно, готови да революционизират вашето готварско изживяване. Вие решавате какво да правите, той прави останалото - за първи път.

Lhov е първият уред All-in-One (Всичко в едно) на пазара и неговите иновации говорят сами за себе си. Неговият супер линеен дизайн с черно стъкло съчетава несравнима естетика и производителност: идеално изравнен с кухненските модули, той предлага иновативни функции, различни методи и области на готвене, невероятен сензорен екран, за да задоволи всяка ваша нужда. Не на последно място: системата за изсмукване от най-ново поколение може да улови изпаренията и миризмите от плота и за първи път от фурната.
 

ПРЕОФОРМИТЕЛ НА ПРОСТРАНСТВОТО

Дизайнът на LHOV нарушава правилата на продуктовата категория, като комбинира за първи път плот, фурна и аспиратор в един стандартен уред (90x36 см). Тази уникална функция ви позволява да го интегрирате перфектно във вашия кухненски модул, да използвате най-добре пространството и да подобрите дизайна на вашата кухня. Той е изключителен, особено поради своите забележително линейни и непрекъснати черни стъклени повърхности, без никакви дръжки или копчета.


БЕЗ МИРИЗМИ

Кажете сбогом на парата, когато отворите вратата на фурната. Революционното изсмукващо ядро ​​на Lhov премахва изпаренията и миризмите не само от плота, но и от фурната. Вентилационната система е автоматична и може дори да се насочи към определена зона от плота: когато е необходимо, тя се активира само от страната, където готвите.


ПО ШИРОКА КУХИНА ОТ СТАНДАРТНАТА

Никога не сте виждали фурна като тази. Ширината на кухината на фурната (30% по-голяма от стандартните фурни) ви позволява да печете две тави една до друга, храна с големи размери или големи количества солени закуски или мъфини. И това не е всичко: можете да комбинирате традиционните методи на готвене с варене на пара, както и да загреете само половината от скарата, за да спестите енергия. Освен това можете да оставите фурната да свърши цялата работа вместо вас благодарение на нейните автоматични програми - просто избирайки ястието  и сондата за храна.


СМАРТ КОНТРОЛ

Включете уреда и бъдете готови да бъдете удивени: цифровият дисплей, зашеметяващ и интуитивен като смартфон, ви дава контрол над най-модерните функции на Lhov само с едно докосване на пръста. Дисплея служи като истински централен блок за управление: ергономичен, интерактивен, с Wi-Fi свързаност (за управление на Lhov чрез гласов асистент). Управлението е интелигентно, дори когато става дума за мощността. Сега можете да зададете максимално ограничение на консумираната мощност по време на монтажа: уредът ще ви предупреди, когато ограничението е на път да бъде достигнато и ви позволява да решите дали да превишите прага или не. А какво да кажем за почистването? Почистването е лесно: безшевните повърхности осигуряват най-високо ниво на хигиена само с няколко стъпки; фурната изисква само няколко капки сапун и малко вода, за да се поддържа чиста.


ПОВЕЧЕ ОТ ПЛОТ

Трудно може да се нарече плот: LHOV определено поставя нови стандарти в индукционното готвене. Никога досега аспириращият плот не е имал 5 зони за готвене. Никога зоните за готвене не са били толкова мощни с възможност за комбиниране, дори за готвене с големи тенджери. Никога досега не са се предлагали автоматични функции, вдъхновени от професионалното готвене: за разтопяване на масло и шоколад без изгаряне; за бавно готвене или за поддържане на приготвените ястия топли; за да варите ястия, без да се притеснявате, че ще изкипят. И за първи път можете да зададете предварително различни нива на мощност за различните зони за гответе.

Индукционен котлон и аспиратор в едно тяло Elica Nikola Tesla Prime - много красив, функционален, надежен и качествен

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Размер (см) 90 x 56,5 x 36
Размер за вграждане (см) 85,5 x 49,4 см.
Покритие Черно стъкло
Потребителски интерфейс 7" TFT Multicolor
Свързване WiFi
Абсорбация 13 kW
Напрежение 220-240 V
Функции Ограничение на мощността, Заключване за деца

Индукционен котлон и аспиратор в едно тяло Elica Nikola Tesla Prime - много красив, функционален, надежен и качествен

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ПЛОТА

Тип на плота Индукция
Брой на зоните 5
Bridge зони 2
Размер и мощност на зоните  22 x 18,4 см. - 2,1/3,7 kW
   22 x 18,4 см. - 2,1/3,7 kW
   22 x 18,4 см. - 1,85 kW
   22 x 18,4 см. - 2,1/3,7 kW
   22 x 18,4 см. - 2,1/3,7 kW
Нива на готвене 9+B
Функции  Автоматично откриване на съда, Регулиране на количеството топлина, Таймер, Затопляне, Топене, Варене, STOP&GO 

Индукционен котлон и аспиратор в едно тяло Elica Nikola Tesla Prime - много красив, функционален, надежен и качествен

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА АСПИРАТОРА

Версия Филтърна
Енергиен клас А+
Въздушен поток (m3/h) 1120
Ниво на шума (db) 62
Нива на изсмукване 100+2B
Функции Таймер, Избор на ниво на мощност, Извличане на парите от фурната, Предупреждение за насищане на филтъра

Индукционен котлон и аспиратор в едно тяло Elica Nikola Tesla Prime - много красив, функционален, надежен и качествен

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ФУРНАТА

Метод на готвене Комбинирана пара
Енергиен клас А+
Обем (л.) 63
Температурен диапазон 30 - 280°C
Осветление  4 LED - 2,6 W
Програми  26
Автоматични програми  29
Капацитет на резервоара за вода (л.) 1
Сонда за храна Да
Брой вентилатори  2
Брой стъкла на вратата 3
Почистване  Хидролитично с пара
Отваряне на вратата Автоматично
Стойки 3 телени водача + 1 телескопичен нивелир
Функции Multi Cooking, Бързо загряване, График на готвене, Плавно затваряне

Индукционен котлон и аспиратор в едно тяло Elica Nikola Tesla Prime - много красив, функционален, надежен и качествен

ФУНКЦИИ САМО И ЕДИНСТВЕНО С LHOV

Ultrawide Cooking - Толкова много място за готвене. Готвенето на голямо количество храна дори само на едно ниво вече не е проблем. 

Auto Door - Врата без дръжки. Отворете вратата на фурната по супер интелигентен начин. Просто леко натиснете върху дисплея или кажете проста гласова команда.

Automatic Programs - Не сте опитен готвач, нали? Ако не, тогава това е правилното решение за вас. Изберете типа рецепта, която искате да приготвите, готовността на готвене и броя на порциите. И фурната прави всичко вместо вас!

Steam - Този режим на готвене ще подобри вкуса и хранителните свойства на всички ваши рецепти. Хрупкави отвън и сочни отвътре.

Cooking flow - Регулиране на топлината с прост жест. Превключването от кипене към поддържане на храната топла вече е лесно. Просто преместете тенджерата от една зона за готвене в друга. Всяка зона ще активира предварително зададената мощност, когато открие наличието на съд.

Selective Grill - Перфектния грил. Вече можете да печете на грил различни видове ястия наведнъж или да използвате само половината от пространството на фурната, за да готвите различни ястия едно до друго: спестява енергия.

Air Frying - Най-после вече ще можете да готвите вашите пържени картофи, риба, пилешки крилца, крокети и пържени зеленчуци, като намалите количеството на олиото и подобрите техния вкус и хрупкавост.

Multi cooking - Последователна промяна в готвенето. Ръчните програми могат да се комбинират последователно. Например, можете да изпечете хляб, след като е престоял, или да изпечете лазанята накрая. Няма повече прекъсвания.

Selective Autocapture - Интелигентната фурна, способна да разпознава активните зони за готвене, започва изсмукване само когато е необходимо. Намалява се мощността на изсмукване в края на процеса на готвене, като по този начин елиминира остатъчните пари.

Oven Air Cleaning - Революционна система за изсмукване, която улавя въздуха, премахвайки автоматично изпаренията и миризмите от фурната. Край на изпаренията и миризмите, които излизат от вратата на фурната.

Индукционен котлон и аспиратор в едно тяло Elica Nikola Tesla Prime - много красив, функционален, надежен и качествен

ОЩЕ ФУНКЦИИ

Total Integration - Продуктите Total Integration са проектирани да бъдат безпроблемно интегрирани в кухнята, като същевременно поддържат хармония с околната среда.

Super Easy Installation - С изключителната система на Elica, монтажът може да се извърши напълно безопасно само с няколко стъпки. След като аспираторът автоматично се заключи на място, точките на закрепване могат да бъдат фино регулирани, за да се запази линейният дизайн на кухнята и да се осигури идеална интеграция на аспиратора в стаята. 

Long Life Filter ++ - Филтрите с дълъг живот ++ са разработени от Elica, за да достигнат максимални нива на ефективност. Тези филтри издържат от 3 до 5 години, като по този начин се избягват честите смени.

Bridge Zone - Функцията Bridge Zone обединява две зони за готвене в една по-голяма зона, с еднаква мощност, и равномерна и постоянна температура.

Connectivity - Вече можем да управляваме нашия аспиратор със специалното приложение на Elica или чрез гласово управление за да го включим или изключим, да регулираме скоростта на изсмукване на интензитета и цвета на светлината просто с едно щракване или с помощта на най-популярните гласови асистенти. Приложението също се превръща в полезен инструмент за поддържане на продукта благодарение на периодични съобщения които отчитат състоянието му, всички необходими операции по почистване или такива, които се нуждаят от подмяна.

Delay Switch Off - Функцията за интелигентен таймер ви позволява да зададете автоматично изключване на продукта след предварително определено време.

Maintenance Alarm - Продуктите оборудвани с тази функция имат светлинен индикатор, който предупреждава потребителя, когато филтрите за мазнини и миризми са на път да достигнат максимално насищане. 

Child Lock - Ако имате деца в дома си, функцията Child Lock е безценна за гарантиране, че зоните за готвене или аспирация няма да бъдат случайно включени. Функцията може да се активира, когато продуктът е включен, но зоните за готвене и екстракцията са изключени.

Food Probe - Сондата за храна гарантира точно и прецизно готвене. Позволява да се следи вътрешната температура на месото и рибата и да се контролира времето на програмата за готвене избягвайки непрекъснати проверки.

Melting Mode  - Функцията за режим на топене е идеалното решение за по-деликатно готвене, като например разтопяване на масло или шоколад, без да се разваля текстурата или вкуса им. 

Warming Mode - Тази функция е предназначена за готвене при ниска температура, идеална за загряване на течности като мляко и бульон, както и кремове и сосове, без да се притеснявате от прегряването им. Освен това режимът на затопляне поддържа приготвената храна топла, докато другите храни все още се готвят.

Simmering Mode - Тази специална функция контролира нивото на мощност на зоната за готвене, позволявайки на храната да къкри за дълги периоди от време, предотвратявайки кипене и случайно преливане на течност. Същевременно предотвратява втвърдяването на храните или евентуално загаряне на дъното на тенджерата, характерно при приготвяне на ориз, супи и варени зеленчуци. 

Fast Boiling - Тази функция е идеална за храни, които изискват по-бързо готвене. Само едно докосване настройва зоната за готвене на максимална скорост за 10 минути, като довежда съдържанието на съда до кипене 30% по-бързо в сравнение с обикновените индукционни котлони, предлагани на пазара.

Tasty Fry - Мощната индукционна система позволява олиото да достигне идеалната температура за пържене (180°) за половината от времето, в сравнение с традиционните котлони. 

STOP & GO - Понякога се случва да се наложи внезапно да излезете от кухнята, докато приготвяте ястие, прекъсвайки готвенето на храната. Stop & Go ви позволява да спрете всички активни функции на котлона и след това да ги рестартирате, като възстановите предишните настройки с просто натискане на бутон. 

Recall - Ако плота бъде изключен случайно, функцията Recall се активира в рамките на 6 секунди: достатъчно е само едно докосване за да нулирате всички предварително зададени функции на всички зони за готвене и системата за изсмукване.

Timer - Забравете за времето за готвене, като включите таймера. Просто задайте минутите и започнете обратното броене. В края зоната за готвене автоматично ще се изключи и ще прозвучи звуков сигнал. Можете да зададете независими таймери на повече от една зона едновременно със сензорното дистанционно управление.

Pot Self-Detection - Плотът е оборудван със специална технология, която автоматично разпознава наличието на съдове върху зоните за готвене. 

Soft Closing - Вратата се затваря леко и безшумно, благодарение на плавното движение на пантите.

Cool Door - Пълна безопасност в кухнята, дори когато има деца. Тройно остъклената врата на фурната осигурява отлична защита срещу високи температури.

Sliding Guides - Телескопичният водач се плъзга лесно, което прави лесно боравенето дори с тежки тави.

Индукционен котлон и аспиратор в едно тяло Elica Nikola Tesla Prime - много красив, функционален, надежен и качествен

ВКЛЮЧЕНИ АКСЕСОАРИ

Сонда за храна Стъклена тава за печене
Air Fry грил Решетка
Комплект за пара Носеща рамка за решетка
Аксесоари за пица  

Индукционен котлон и аспиратор в едно тяло Elica Nikola Tesla Prime - много красив, функционален, надежен и качествен

ДОКУМЕНТИ

Видео Link
Схема Download
Енергиен етикет Download
Инструкции DownloadЗа контакти и помощ

Тел: 0887 411 400 или Тел: 0886 424 404
E-mail: sales@isu.bg

Специални отстъпки за покупки на едро на тел: 0882 024402

Сервизна помощ на тел: 0885 908761


Интермаркет във Facebook
Категории

» Аспириращи Плотове NikolaTesla
» Фурни
» Плотове
» Виноохладители
» Аспиратори за стенен монтаж
» Аспиратори окачени
» Аспиратори за островен монтаж
» Аспиратори за ъглов монтаж
» Аспиратори за вграждане
» Аспиратори рустика
» Аксесоари
» Промоционални комплекти
Онлайн магазин

» Как да поръчам?
» Онлайн гаранция
» Плащане
» Доставка
» Гаранция Elica
» Отказ от покупка
» Условия за ползване
» Използване на Бисквитки
» Декларация за защита на личните данни
Интерсервиз Узунови АД

» За Elica
» Магазини
» Сервизи
» Инструкции за употреба
» Контакти
© 2013 - 2022

Всички права са запазени от Интерсервиз Узунови АД
5 години пълна гаранция за всички аспиратори и абсорбатори на Elica

www.elicabg.com

nerasoft v3.0.9.1
Платете с карта Вашата покупка ElicaПлатете с карта Вашата покупка ElicaПлатете с карта Вашата покупка ElicaПлатете с карта Вашата покупка ElicaПлатете с карта Вашата покупка ElicaПлатете с карта Вашата покупка ElicaПлатете с карта Вашата покупка ElicaПлатете с карта Вашата покупка Elica
Vizia Design Studio
www.elicabg.comwww.isu.bgwww.intermarket.bgwww.sharpbg.comwww.fagor.bgwww.jata.bgwww.smegbg.comwww.silverline.bg » Условия за ползване